Nye Veje til et Aktivt liv

Tegnefilm, der fortæller om Svendborg Kommunes nye tiltag: At hjemmehjælpere skal inddrage byens gamle borgere i plejeopgaverne, så de hen ad vejen bliver mere selvhjulpne. Produceret for Svendborg Kommune.

Kræftpakker

Fiktionsfilm om praktiserende lægers diagnosticering af kræft og deres brug af standardiserede behandlingsforløb – de såkaldte kræftpakker. Produceret for Region Midtjylland.

1864 introduktionsfilm

Dokumentarfilm til Historiecenter Dybbøl Bankes permanente udstilling. Introducerer besøgende til 2. slesvigske krig og Slaget ved Dybbøl. Produceret for Historiecenter Dybbøl Banke.

Læs mere

Smertebehandling

Tre korte fiktionsfilm, der handler om den situation, som pårørende til kræftpatienter befinder sig under og efter et behandlingsforløb. Produceret for Region Midtjylland.

Rambøll og Cowi

Oprensning af Danmarkshistoriens største giftgrund Dokumentarfilm, der skildrer Rambøll og Cowis arbejde med at finde en effektiv metode til at fjerne giften i Kærgaard Plantage. Her rummer undergrunden Danmarks største koncentration af giftige kemiske forbindelser, og Rambøll og Cowi må tage helt nye og uprøvede metoder i brug for at rense området.

Læs mere

A.P.Møller Mærsk – Super Slow Steaming

Kort dokumentarfilm om Mærsk’ banebrydende arbejde med at reducere CO2-emission og brændstofforbrug i skibsbranchen.Filmen skildrer de Mærsk-medarbejdere, der gennem vedholdende lobbyarbejde og stædig indsamling af dokumentation får overbevist en konservativ skibsbranche om det fornuftige i at sætte farten ned på verdenshavene.

A.P.Møller Mærsk – Piracy and how to handle it.

E-learningprogram til søfolk. Programmet består af 15 film, der beskriver de psykologiske aspekter ved at arbejde i piratfyldt farvand. Filmene er integreret i en webmenu, hvor multiplechoice spørgsmål og supplerende tekster udgør en samlet pædagogisk indsats, der skal lære søfolk at håndtere pirateri. Projektet er fra bunden udviklet og designet af B-film i samarbejde med…

Læs mere

Gnisten – vi tænder dine drømme

Gnisten i Svendborg er skandinavisk importør af de kraftfulde og elegante speedbåde fra amerikanske Monterey. Filmen viser, hvad speedbådene kan, når de køres ud af udstillingshallen og slippes løs på havet.

Rynkeby – team Rynkeby til Paris

Team Rynkeby er et motionshold, der i ugen op til Tour de France cykler fra Ringe til Paris. Dokumentarfilmen følger i 2007 holdet, mens det kæmper sig de 1440 km gennem regn og brændende sol. Holder består af en del kendte danskere, heriblandt Lars Løkke Rasmussen, og målet er at samle flest mulige penge sammen…

Læs mere